".NET Core: Not your daddy's dotnet" vervolg workshop

Evenement datum:

zaterdag 20 mei 2017 13:00:00

In maart organiseerde Betabit in samenwerking met Blaak Selectie een kennissessie over .NET Core. Zoals aangekondigd tijdens dit event organiseren we nu een vervolg workshop. Hierin gaan we dieper in op de stof en gaan de deelnemers hands-on aan de slag met .NET Core. Mocht je de vorige sessie gemist hebben, dat is geen probleem. We beginnen met een korte recap zodat iedereen helemaal up-to-date is, .NET kennis is echter wel vereist.

De workshop zal plaatsvinden op ons kantoor in Utrecht (Burgemeester Verderlaan 15). We beginnen om 13:00 uur en sluiten rond 17:00 uur af met een (fris)drankje.

 

Wat kan je verwachten?
Het .NET framework heeft een nieuwe telg in de familie: .NET Core. Een rewrite van het bekende .NET framework met een aantal belangrijke verschillen ten opzichte van het ‘normale’ .NET framework: zo is het (onder andere) kleiner, sneller en cross platform. De compatibiliteit voor .NET Core groeit. Een aantal mooie voorbeelden daarvan zijn ASP.NET Core, Entity Framework Core en Visual Studio voor de Mac.

In deze sessie laten we je zien hoe je voor het web kunt ontwikkelen met .NET Core. Denk hierbij aan de verschillen tussen ASP.NET en ASP.NET Core, de (on)mogelijkheden van EF Core, het werken met een Angular 2.0 frontend tegen een ASP.NET Core backend en het hosten van je ASP.NET Core web applicatie in Microsoft Azure.

 

Interesse?
Wil jij hier graag bij zijn? Stuur een email naar evenementen@betabit.nl met je naam en telefoonnummer.